• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Verzenden & retourneren


Verzendkosten

Nederland: 5,95. Gratis verzending vanaf 75,-
België: 7,95. Gratis verzending vanaf 100,-
Duitsland: 7,95. Gratis verzending vanaf 100,-

Verzendmethoden
1. Verzending door PostNL
2. Ophalen in onze winkel
3. Meubels worden bezorgd door onze bezorgservice

Verzending door PostNL
Zodra je een bestelling hebt geplaatst en deze is verwerkt, wordt het pakket verstuurd. Je ontvangt een track & trace code om je bestelling te volgen. Bestellingen die op werkdagen voor 16:00 uur zijn besteld en betaald worden de volgende dag thuisbezorgd. In enkele gevallen (zoals extreme drukte, feestdagen, stakingen e.d.) kunnen pakketten vertraging oplopen.

Afhalen in onze winkel
Als je van plan bent om je bestelling af te halen in de winkel, kun je dit aangeven tijdens het bestellen. Je ontvangt van ons automatisch een bericht zodra je de bestelling kunt afhalen. Neem hiervoor wel altijd de factuur mee.

Bezorging door onze bezorgservice
Grote en zware artikelen zoals babykamers, boxen en meubelen bezorgen wij met onze eigen bezorgservice, die deze items op afspraak bij je thuisbezorgd.
Neem contact op voor onze montageservice.

Retourneren
Bij Baby Dreams is het mogelijk om het artikel binnen 14 dagen na ontvangst retour te sturen. De artikelen dienen ongebruikt, onbeschadigd en compleet in de originele doos verpakt te worden. Bij kleding dienen de originele kaartjes aan de artikelen te hangen. Je kunt een email sturen naar [email protected] met vermelding van het ordernummer en wij nemen de retouraanvraag in behandeling. Je kunt ook de onderstaande stappen volgen. Gepersonaliseerde en/of maatwerk artikelen kunnen niet worden geretourneerd.

Hoe kan ik mijn artikel retourneren?
1. Log in met je account op de webshop.
2. Klik op de order waarvan je artikelen wilt retourneren.
3. Klik rechts onderin op artikelen retourneren om een retour zending aan te maken.
4. Je kunt het aantal artikelen dat je wilt retourneren hier invullen. Wanneer je artikelen wilt houden laat je deze op 0 staan.
5. Vul in het volgende scherm de reden voor retour in en klik op verstuur.
6. Stuur het pakket naar ons adres.
7. In uw account kunt u de status van de retourzending volgen.

Verwerkingsproces
Zodra het pakket bij ons is afgeleverd, wordt deze zo spoedig mogelijk verwerkt. Je ontvangt binnen 5 dagen het aankoopbedrag en de verzendkosten van de heenzending terug. De verzendkosten voor het terugsturen naar Baby Dreams worden niet vergoed. Je wordt altijd per e-mail op de hoogte gehouden betreffende de status van het geretourneerde artikel.