• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Copyright


Disclaimer voor Baby-dreams.nl

Baby Dreams (Kamer van Koophandel: 60333308), verleent u hierbij toegang tot Baby-dreams.nl ("de Website") en nodigt u uit het aangebodene te kopen. Baby Dreams behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid
Baby Dreams spant zich in om de inhoud van de website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Baby Dreams. Voor op de website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden sluit Baby Dreams iedere aansprakelijkheid uit.

Copyright
Alle rechten van intellectueel eigendom liggen bij Baby Dreams. In het bijzonder teksten, structuur, software, bewegende items, foto’s, video’s, illustraties, tekeningen, grafische weergaven, logo’s, ontwerpen etc. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van Baby Dreams, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht, tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.


Overig
Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.