• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betaalmethoden


Alle prijzen die op onze website vermeld zijn, zijn inclusief 21% BTW.

Zodra wij de betaling hebben ontvangen, wordt de bestelling direct verzonden. Je hebt de keuze uit diverse betaalmethodes. Sommige betaalmethodes zijn sneller dan andere. Hieronder een overzicht van de mogelijkheden die wij accepteren.

 
• iDEAL (wordt direct verwerkt)
• PayPal (wordt direct verwerkt)
• Bancontact / Mister Cash (wordt direct verwerkt)
• Mastercard/VISA/Maestro (wordt direct verwerkt)

IDEAL
De betaling wordt direct overgeschreven. Direct via internetbankieren betalen op de vertrouwde wijze. Je kunt gebruik maken van deze optie als je aangesloten bent bij: Rabobank, ABN AMRO, ASN Bank, SNS Bank, ING, Triodos Bank, Van Lanschot, Knab, Bunq of bij de Regio bank. Kies in het betaalscherm voor de optie IDEAL. Vervolgens kiest je de bank waar je bij aangesloten bent.

PayPal
Gegevens worden niet verstrekt aan de webshop maar blijven veilig bij PayPal. Indien je met PayPal wenst te betalen, kiest je in het betaalscherm voor de optie Betalen met PayPal. Volg verder de instructies van PayPal. Meer weten over PayPal? kijk op de website van PayPal.

Bancontact / Mister Cash
Met Mister Cash kun je snel, veilig en eenvoudig betalen. De betaling wordt direct overgeschreven op onze bankrekening en de bestelling wordt direct bij ons verwerkt. Je kunt gebruik maken van deze optie als je aangesloten bent bij een van de volgende (Belgische) banken: KBC, BelfiJes, Fortis, Fintro, AXA, CBC, ING, VDK spaarbank.
 
Creditcard
Wij accepteren ook betalingen via de creditcard. Hierbij worden de Mastercard, Visa en Maestro creditcards geaccepteerd. Wanneer je met creditcard wenst te betalen, kies je in het betaalscherm voor de optie creditcard. Volg verder de instructies van de internetkassa.